onsdag 9 januari 2008

Bristerna i Sveriges flyktingmottagande.

Politiken som de ettablerade partierna kört fungerar inte, det är utan problem ren fakta. Vi tog emot 68 tusen irakier 2007. Endast iraker, vi får flyktingar ifrån andra länder med, tex Libanon, Afghanistan, Vietnamn, Nord korea och många fler! Utan problem kan man avrunda till 100 tusen. Är det verkligen rätt att hjälpa andra när sitt eget folk bara mår sämre och sämre, när sitt eget lands värlfärd blir sämre och sämre, när det är långa vårdköer i sitt eget land och folk dör pga detta? Är det verkligen rätt? Jag var inne på migrationverkets hemsida för att få siffror på hur mycket en invardrare kostar. Det jag hittade var det här.

178 300 kronor för vuxna 16 till och med 64 år
109 500 kronor för barn under 16 år
65 900 kronor för äldre från 65 år

Dessa kostnader är per person, per år. Vet ni hur otroligt mycket pengar flyktingmottagandet kostar? 1999 kostade flyktingmottagandet oss skattebetalare 267 miljarder kronor, och det ökar oftast varje år till dessa kostnader kommer boende, mat, bidrag med mera. Varje år lägger vi en viss summa pengar på olika saker ett land måste ha för att fungera.
Totalförsvaret - 41 miljarder
Hälsovård, sjukvård och social omsorg - 24 miljarder
Arbetsmarknad och arbetsliv - 48 miljarder

Behöver vi invandringen? Nej! Men endå lägger vi 267 miljarder(minst) per år på den. Är detta verkligen normalt? Jag menar, många äldre pensionärer har mindre i pension än vad en invandrare har i bridrag per år, eller månad, eller hur man nu vill räkna. De har oftast jobbat hårt för dessa ynka pengar och endå kommer en vilt främmande person och i princip stjäler deras pengar. Och vet ni vad det värsta är? Det är att staten tillåter denna stölden, de blundar för den och hjälper den främmande personen stjäla pengarna.

Detta måste få ett stop! Akrivera dig i kampen mot mångkultur du med. Gå in på www.nd.se och läs mer.

Inga kommentarer: