torsdag 10 januari 2008

Nazismen och kommunismen.

Man hör ofta om hur ettablerade politiker och deras anhängare påstår att nazism är otroligt farlig och det värsta som hänt med mera. Låt oss jämföra nazism med kommunism.

Nazisterna under 2:a världskriget byggde koncentrationsläger, som tex Auswitch, man hör ofta hur hemskt detta är, vilket det är. Men kommunisterna, tex Sovjet hade själva koncentrationsläger, som tex Gulag, där fångarna behandlades mycket värre. Varför uppmärksammas inte detta? Jo, det är pga att kommunisterna vann kriget tillsammans med de allierade(USA, England, Frankrike). Det är klart att de spred propaganda om hur stor kommunismen var, och om hur dålig och avskyvärd nazismen var. Till och med svenskarna gick på detta trick. Nazismen existerar inte längre, inte som styrande av ett land. Inte någonstans i världen. Kommunismen gör detta och skördar fortfarande offer. Låt oss jämföra dödssiffror.

Kommunismen - 110 miljoner döda (varav Sovjetunionen 62, Kommunist-Kina 35, finns antagligen fler länder att räkna med)
Nationalsocialismen - ca: 6 miljoner döda~

Varför får vi inte läsa om kommunismens offer i skolan? Visserligen ska vi börja göra det inom kort (enligt moderaterna). Men varför har vi inte fått göra detta? Detta kallar jag att ljuga för den svenska befolkningen. Hur kan vi som svenskar låta staten ljuga för oss? Varför får vi inte veta vem som dödade Olof Palme? Antagligen för att det var en underrättelse affär, men de säger att det inte var det och skyller allting på Chister Pettersson istället, vilket jag kan lova att det inte var. Det är omöjligt att han sprang upp för dessa trappor, vet ni varför? För han var storrökare, alkohlist, och narkoman. Det finns inte en chans att han sen han smita ifrån platsen och sen infinnas i sitt hem. Tsunami banden? De fick vi inte veta något om... Varför? Jo för att det är så man gör i kommunist stater, man ljuger för befolkningen. Vad väljer svenska befolkningen? Frihet och ett välmående folk med en bra sjukvård, där de flesta i samhället mår bra. Eller, Lögn, elände, missär och en otroligt kass sjukvård? Det är upp till svenska befolkningen. Jag hoppas verkligen den svenska befolkningen vaknar snart!

Läs mer om kommunism på: www.uok.se

Inga kommentarer: